Gairebé 3.000 persones van donar suport a l'equip, que va oferir la Copa del Rei a l'afició. També vam veure els jugadors amb samarretes de suport a Éric Abidal. El Barça d'hoquei patins jugarà la final a vuit de la Lliga Europea el cap de setmana del 24 al 27 de maig. Els blaugrana es van classificar matemàticament després de superar per 8 a 3 el Viareggio en un recital ofensiu. I després dels homenatges, l'equip va donar una lliçó golejadora. Al descans s'hi va arribar amb empat a 2, però els de Gabi Cairo van certificar la victòria en un inici fulgurant a la represa. Ordeig va fer dos gols, i també van marcar Borregan, Torra i Julià, però l'encert golejador va ser cosa de Panadero, que va fer un hat-trick.

El conjunt dirigit per Gabi Cairo va sortir a la pista amb samarretes de suport a Éric Abidal, jugador el primer equip del Barça que s’haurà de sotmetre a un transplantament de fetge.

El partit va ser una exhibició ofensiva blaugrana que a la primera part no va poder certificar la seva superioritat (2-2). Els gols de Panadero i Borregan van ser contestats per Emanuel Garcia i Alessandro Bertolucci respectivament. Però la segona part va ser una altra història. En quatre minuts, el Barça va fer tres gols. Un d’Ordeig i dos de Panadero van sentenciar el partit. Moranta va fer el 5 a 3. Però Julià, Torra i Ordeig novament van certificar el pas a la final a vuit.

FC Barcelona: Fernández, Ordeig, Panadero, Reinaldo, Torra -cinc inicial- Borregán, Gual, Marc Julià i Barroso.

Viareggio: Carmazzi, Mirko Bertolucci, García, Orlandi, Moratan -cinc inicial- A. Bertolucci, E. Mariotti

Gols: 1-0, Panadero, min 8; 1-1, García, min 15; 2-1, Borregán, min 19; 2-2, A. Bertolucci, min 20; 3-2, Ordeig, min 28; 4-2, Panadero, min 29; 5-2, Panadero, min 32; 5-3, Moratan, min 40; 6-3, Marc Julià, min 43; 7-3, Marc Torra, min 46, i 8-3, Mia Ordeig, min 48.