La piscina de Sant Sebastià respirava waterpolo pels quatre costats. La graderia plena de gom a gom i un títol en joc: el campionat de la Divisió d’Honor.
Els jugadors d’un i altre equip encara recordaven la tensió del segon partit i s’han conjurat per treure endavant un matx que ha estat molt igualat durant els tres primers quarts.

El Sabadell ha colpejat primer amb un gol d’Oscar Carrillo. Una diana celebrada amb la ràbia que mereix una final. Però quan els mariners es posen la roba de fer feina, sovint son imparables i Roger Tahull i Martín Famera han capgirat el marcador. Llavors encara no ho sabien, però els de Chus Martín ja no tornarien a anar per sota a l’electrònic.

El primer quart ha estat una anada i tornada constant, entre dos equips que només tenien el gol entre cella i cella. Intercanvi de cops i 4-3 en el primer descans.

La clau del duel ha arribat en el darrer quart. Alberto Munarriz ha fet el 8-5 i ha posat els de la Barceloneta tres gols per davant. Una distància insalvable per als vallesans, que s’han hagut de conformar amb el subcampionat.

L’Atlètic-Barcelona ha aixecat el seu dotzè títol de Lliga consecutiu i manté el seu tron intacte. Un regnat que s’allarga des del 2006.