El Barça era conscient que si volia guanyar el partit no podia cometre errors i defensivament va fer un matx gairebé perfecte. En atac va tenir la paciència suficient per esperar l’oportunitat i aquesta va arribar gràcies a Dyego. El brasiler es va escapolir per la banda i va assistir Ferrao, perquè el pivot inaugurés el marcador. El gol va donar tranquil·litat i confiança en la feina i just abans del descans, Dyego, el millor del partit i en un estat de gràcia excel·lent, va marcar el segon després de transformar un doble penal. A la represa, el Palma Futsal va intentar reaccionar i els balears van aprofitar un descuit de Sedano per retallar diferències. Però va ser un miratge. La connexió brasilera del Barça va tornar a funcionar i aquest cop Ferrao va assistir Dyego, perquè l’ala marqués el 3 a 1 i encarrilés el partit. Els dos últims gols blaugrana van arribar en els últims minuts de partit i amb el Palma jugant amb porter jugador. Aicardo va fer el quart i Sergio Lozano va fer la maneta amb el cinquè. Ara a semifinals espera ElPozo Múrcia.