Tot i que ja va debutar aquest diumenge a l’Stage Front Stadium davant de la seva nova afició, Keita Baldé ha estat aquest dilluns presentat oficialment com a jugador de l’Espanyol. El futbolista català s’ha mostrat molt feliç de tornar a Barcelona i de vestir la samarreta blanc-i-blava. Baldé ha destacat que el seu nou equip és un “club de Primera“, tot i estar a Segona Divisió. La presentació ha estat conjunta amb el també nou fitxatge perico Ramon Ramos.

Les primeres paraules de Keita Baldé com a jugador de l’Espanyol

El nou jugador perico només ha tingut paraules d’agraïment cap al seu nou club. N’ha destacat la professionalitat, la grandesa i les ganes d’assolir l’objectiu marcat, que és l’ascens. També ha parlat de com han estat de fàcils les negociacions. Ell en tot moment ha volgut tornar a Barcelona i el seu equip de procedència, l’Spartak de Moscou, no hi ha posat dificultats. Keita Baldé ja va debutar contra l’Amorebieta en aquesta jornada 4, quan va substituir Nico Melamed al minut 77.

Ramon Ramos, també molt feliç de jugar a l’Espanyol

Ramon Ramos, així com Keita Baldé, va debutar aquest diumenge a l’Stage Front Stadium, després de la lesió de Brian Oliván al minut 22. El jugador brasiler ha dit que està molt il·lusionat amb el projecte i que té moltes ganes d’assolir l’objectiu. Al final de la presentació, els dos jugadors s’han fet la fotografia protocol·lària amb els seus nous dorsals. Keita Baldé lluirà el 9 i Ramon Ramos, el 12.