Tres dies després de finalitzar el mercat de fitxatges de l’estiu, el director esportiu de l’Espanyol, Fran Garagarza, ha fet balanç de dos mesos intensos. L’executiu màxim responsable de la parcel·la esportiva ha estat clar quan ha dit que “estem satisfets amb la plantilla que tenim”.

Confiança en la plantilla

Garagarza ha volgut començar la seva valoració destacant que ja coneix el que és “el sentiment i la passió del sentiment perico”, de fet, fins i tot ha dit que “l’ha sorprès” de manera positiva. Pel director esportiu s’ha “passat del pessimisme a l’optimisme” en els diversos estaments del club i això ha dit que és molt important “per aconseguir l’objectiu”, que no és cap altra, que aconseguir l’ascens a Primera Divisió.

Fran Garagarza ha desgranat els números de fitxatges, cessions i traspassos que ha fet en els 68 dies que fa que és al càrrec. En aquest sentit ha deixat molt clar que “l’aposta és el planter, ja que sempre respon en els moments difícils”. Això sí, no ha descartat poder incorporar algun futbolista lliure en els propers dies o setmanes. De totes maneres, ha destacat que “si ho fem serà per millorar la plantilla que tenim”. Del grup Garagarza ha dit que “la plantilla té capacitat i confiem en el grup”.