Katie Allen està vivint el primer any com a entrenadora del primer equip d’hoquei herba del RC Polo després d’agafar el relleu de Roger Pallarols el juny de l’any anterior. L’australiana està fent un bon paper al capdavant de l’equip barceloní, tot i haver perdut l’últim partit. Allen es mostra esperançada de cara al futur i explica que “tenir un partit setmana rere setmana és la millor oportunitat per millorar com a equip i aconseguir més victòries” i que “està convençuda que l’equip progressarà adequadament”.

Els objectius: guanyar la Lliga i la Copa del Rei

Pel que fa a les expectatives del RC Polo, Katie Allen assegura que “volem guanyar la Lliga i la Copa del Rei, a part de millorar i superar-se”. També afirma que està “molt contenta al RC Polo” i que manté una molt bona relació tant amb l’equip com amb el personal i amb el club en general”. Allen expressa que “les sensacions són molt bones i que està segura que plegats podran aconseguir els objectius que volen”.

Derrota del RC Polo contra l’Atlètic Terrassa

En la represa de la competició, coincidint amb l’inici de la segona volta de la Divisió d’Honor d’hoquei herba, el RC Polo ha perdut per 1 a 2 davant de l’Atlètic Terrassa. Els barcelonins s’han avançat al marcador amb un gol matiner de Marc Reyné al primer quart. Els visitants, però, no han trigat gaire a igualar el marcador amb un gol de Pau Cunill. El partit ha estat molt igualat en tot moment i no ha estat fins al final de l’últim quart que Pepe Cunill ha fet l’1 a 2 per sentenciar el partit i donar la victòria a l’Atlètic Terrassa.