El Júpiter ha perdut la XV edició del Torneig Vila de Sant Martí contra el Cerdanyola, el dia de la presentació del primer equip, del filial i del femení. Els gris-i-grana han perdut per 1 a 2 malgrat que s’han avançat en el primer minut de joc.

El Júpiter planta cara

Els gris-i-grana, motivats i il·lusionats per jugar davant la seva afició, han començat el partit contra el Cerdanyola de la millor manera possible. Els barcelonins s’han avançat en el primer minut gràcies a un gol de Joan Berge, que ha signat l’1 a 0. Els vallesans, que militen dues categories per sobre del Jupi, han reaccionat i han buscat l’empat. De totes maneres, una mà salvadora de Rafa Leva l’ha evitat després de la rematada d’Albert Ruiz. Els de la Verneda haurien pogut fer el segon amb un xut d’Alpha Brahim que ha anat al travesser. El Cerdanyola ha aconseguit el gol de l’1 a 1 en el minut 43 gràcies a Albert Ruiz.

La segona part ha estat per al Sarda

A la represa, el Júpiter no s’ha arronsat i al minut 50, Barry ha gaudit d’una ocasió clara. Això sí, el Cerdanyola ha demostrat la superioritat i al minut 54 Elhadji ha superat Rafa Leva per dalt i ha fet el segon a plaer. L’equip entrenat per Juan Carlos Torres ha buscat l’empat en diverses ocasions, la més clara, en un córner que ha rematat de cap Daniel Ortega i el porter del Sarda ha pogut rebutjar. Al final el Cerdanyola s’ha endut el Vila de Sant Martí per 1 a 2, però el Júpiter pot estar prou satisfet amb la imatge de l’equip contra un rival dues categories superior.

Els primers equips i el filial, a escena

Després d’un parell de setmanes d’entrenaments aquest dimecres a la tarda ha estat el moment triat per l’equip de la Verneda per presentar els seus tres conjunts més potents: els primers equips, tant masculí com femení, i el filial.

El primer equip masculí, a les ordres de Juan Carlos Torres, jugarà en el grup 2 de la Primera Catalana. L’objectiu serà no passar tantes angúnies com la temporada passada, però el tècnic no vol marcar-se cap objectiu classificatori. La seva idea és anar partit a partit. A més, és conscient que té un equip amb molts jugadors nous —només en continuen nou de la temporada passada— i que el primer que hauran de fer és adaptar-se a l’estil de joc que demana i vol.

L’objectiu és que l’equip guanyi partits
Juan Carlos Torres

Adrià Delgado és el nou tècnic de l’equip femení. La plantilla també ha tingut molts canvis respecte a la de l’any passat, per tant, es preveu un període d’adaptació en els primers partits. Salvar la categoria, com el curs anterior, segueix sent la prioritat

El filial, que militarà a la Tercera Catalana, està compost per molts jugadors del juvenil. L’equip, sub-23, té com a principal objectiu nodrir el primer equip de futbolistes i donar sortida i projecció als jugadors del juvenil. El tècnic, Iago Fernández, continua de la temporada passada, quan va agafar les regnes de l’equip a mig curs.