Guineueta

El derbi entre el Júpiter i el Guineueta ha caigut del cantó dels de Nou Barris, que han remuntat i s’han acabat imposant per 1 a 2. Els de la Verneda s’han avançat gràcies a Velillas, però a la segona part Nil i Pompi han capgirat el marcador. Amb aquesta victòria el Guine continua com a líder. La derrota manté el Jupi a la penúltima posició.

El Júpiter s’avança

El partit ha començat sense un dominador clar i els dos equips haurien pogut inaugurar el marcador, però el gol no ha arribat. En el minut 36 l’àrbitre ha expulsat Jaime, que ha deixat els gris-i-grana amb 10 jugadors. Tot i això, a l’últim minut de la primera part penal a favor del Júpiter que ha transformat Velillas amb l’1 a 0.

El Guineueta capgira el marcador

La segona part ha començat amb el Guineueta buscant el gol de l’empat, però Rafa ho ha evitat. Fins i tot el Jupi hauria pogut fer el segom, però no ha estat fins al minut 75 que Nil ha fet l’1 a 1. Amb l’empat els de Nou Barris han buscat el segon i els de la Verneda s’han defensat de la millor manera que han sapigut. Al minut 82 el Júpiter s’ha quedat amb nou jugadors per expulsió d’Eric, i a l’últim minut de partit ha estat quan Pompi ha fet el definitiu 1 a 2.