Espanya Costa Rica

La selecció espanyola ha debutat amb victòria al Mundial de Qatar. El combinat de Luis Enrique, amb cinc jugadors del Barça d’inici, ha superat Costa Rica per 7 a 0. Els jugadors blaugrana han estat clars protagonistes, ja que han participat en la majoria dels gols. Han donat l’assistència dels dos primers i han marcat el tercer, el quart i el cinquè.

La selecció espanyola, molt superior

Recital de la selecció espanyola a la primera part. El combinat de Luis Enrique ha tingut claríssimament la possessió de la pilota i, a més, s’ha mostrat efectiu, per tant, primer temps rodó de la selecció estatal. Fins a cinc jugadors del Barça han sortit a l’11 inicial Jordi Alba, Busquets, Pedri, Gavi i Ferran Torres—, i han tingut una participació clau en els tres gols d’aquests primers 45 minuts. Gavi ha donat l’assistència del 1 a 0 a Dani Olmo, que ha marcat el gol número 100 de la selecció espanyola en els Mundials. Després ha estat Jordi Alba, qui ha assistit Marco Asensio per fer el 2 a 0, i Jordi Alba ha tornat a ser clau en el tercer. Penal sobre el lateral esquerre que ha transformat Ferran Torres amb el 3 a 0.

Ferran Torres i Gavi participen en la golejada

A la segona part, la selecció espanyola ha continuat sent superior i així ha arribat el segon del compte particular de Ferran Torres, que ha signat el 4 a 0. Amb el partit solucionat Luis Enrique ha començat el ball dels canvis. Alejandro Balde ha debutat amb la selecció absoluta, i el seleccionador ha donat descans a Pedri i Busquets. Gavi amb un xut amb l’exterior ha signat el 5 a 0. Ja a les acaballes del partit, Carlos Soler ha transformat el 6 a 0 i Álvaro Morata el 7 a 0.