Ronald Araujo Uruguai

El Barça està enfadat amb l’Associació Uruguaiana de Futbol per com estan gestionant el procés de recuperació de Ronald Araujo. El central, que es haver d’operar el setembre de la lesió de l’avulsió del tendó de l’adductor llarg de la cuixa dreta, ha estat convocat amb la seva selecció amb el vistiplau del club blaugrana. El Barça, però, mira amb por com el podrien estar forçant amb el consegüent risc de recaiguda que això suposa.

Ronald Araujo agraeix al Barça que el deixi anar al Mundial de Qatar
El jugador continuarà recuperant-se de la lesió en la concentració de la selecció uruguaiana

Ho avança la Cadena SER al programa ‘Que t’hi jugues?’

Els primers a avançar la notícia han estat els periodistes del programa ‘Que t’hi jugues!’, de la Cadena SER. Segons la seva informació, el conflicte entre el Barça i l’Associació de l’Uruguai és “greu“. El Barça s’ha queixat que estan forçant la reaparició del jugador i que els fisioterapeutes del club que han viatjat a Qatar no han pogut fer la seva feina. Segons el programa, el pacte que tenien el Barça i l’Uruguai era que el jugador viatjaria per fer pinya i creuen que estan forçant la recuperació.

RAC1 també ha afegit informació al respecte i assegura que “l’Uruguai es va negar a signar el document enviat pel Barça que certificava que anava al Mundial només a fer grup” i que el club blaugrana amenaça de queixar-se a la FIFA si juga.