Juanjo Isern és un dels candidats a la presidència de la Federació Catalana de Futbol. El directiu ha explicat el seu programa a betevé, on ha dit que “la Federació Catalana de Futbol ha tocat fons. No havia vist mai una situació tan depriment com la que tenim ara amb l’enfrontament radical, judicialitzat entre dues faccions de la Federació. Amb aquestes guerres ens hem oblidat del que necessiten els clubs”.

Solvència econòmica dels clubs

Isern aposta perquè els clubs puguin disposar més diners en aquesta època postpandèmia i explica que “ens preocuparem que els clubs no paguin els impostos revolucionaris que s’estan pagant. No som mercenaris per tenir un càrrec i cobrar, sinó millorar el futbol català. Perquè els clubs tinguin més solvència econòmica eliminarem les quotes d’inscripció dels equips i la del manteniment informàtic, i les eliminarem des del primer dia”.

Selecció catalana en partits solidaris

Isern també ha explicat que “Catalunya es mereix una selecció oficial i treballarem amb la Generalitat perquè això sigui possible, però mentrestant, s’han acabat els partits de costellada que ningú els dona valor. Si s’ha de fer un partit oficial, serà solidari. El primer que farem serà per lluitar contra l’ELA“.

Una selecció de directius

El plantejament d’Isern no és presidencialista, sinó que conté una pila de directius per treballar. Explica que “la nostra és una candidatura de 30 persones escollides i és la selecció catalana dels directius que poden ajudar el projecte. Hem escollit els millors en les seves matèries. Em veig president, Catalunya necessita un canvi amb experiència i necessita Juanjo Isern”.