L'Atlètic-Barceloneta continua líder de la Divisió d'Honor després de la victòria contra el waterpolo Navarra per 9 gols a 3. Els navarresos arribaven a la piscina de Sant Sebastià com a tercers classificats, però s'han trobar amb un 5 a 0 inicial molt difícil de superar. Quan els visitants s'han acostat en el marcador amb el 5 a 3, l'equip mariner ha reaccionat per sentenciar el partit. El mateix resultat s'ha vist just al costat. A la piscina Nova Escullera, el Barcelona ha guanyat el Mataró per 9 a 3 i continua en la part alta de la classificació. Un bon inici i un bon final de partit ha servit perquè els cenebistes superin un equip amb reserves per al partit de competició europea de dimecres. Menys sort ha tingut el Sant Andreu, que ha perdut a casa contra el tot poderós Sabadell per 4 a 12. Malgrat que els andreuencs han aguantat en el primer quart, els vallesans han demostrat perquè són els segons classificats. El Sant Andreu continua en posicions de play-off. Tampoc no ha pogut guanyar el Mediterrani, que ha perdut per 4 a 9 contra el Terrassa. Els vallesans no han estat tan superiors com s'esperava. De fet, la primera part ha estat molt igualada amb un 3-4 per als visitants. Després del descans, el Medi no ha pogut frenar l'equip egarenc. El Catalunya s'allunya de la zona baixa de la classificació gràcies a la victòria contra un rival directe, l'Helios, per 11 a 8. El "Cata" ha dominat el marcador durant tot el partit però els aragonesos sempre estaven a prop del marcador. Un parcial de 4 a 0 al final del partit ha sentenciat.