El Barça Regal es va redimir dels mals resultats en la Lliga ACB amb una victòria de prestigi a la pista del CSKA de Moscou, un dels aspirants a guanyar l'Eurolliga, per 60 a 81. Els de Xavi Pascual van trigar un quart a entrar en el partit, però el conjunt local no ho va aprofitar per obrir escletxa en el marcador. El joc excel·lent de Navarro i Lorbek va posar per davant els blaugrana mentre el conjunt dirigit per Ettore Messina s'encallava. Un de 15 va ser el trist percentatge de CSKA en llançaments de triple. En l'últim quart, el Barça Regal no va afluixar i altres jugadors com Jawai o Huertas es van afegir al recital. El cop d'autoritat a Moscou serveix els blaugrana per posar-se líders en solitari amb cinc victòries i cap derrota.

CSKA de Moscou (19+16+13+12): Teodosic (12), Ponkrashov (9), Weems (4), Khryapa (6), Kaun (4) -cinc inicial- Krstic (18), Jackson (1), Micov (2), Vorontsevich (4), Christmas i Nicholas.

FC Barcelona Regal (17+21+25+18): Huertas (12), Navarro (21), Mickeal (2), Lorbek (15), Tomic (6) -cinc inicial- Ingles (4), Sada (7), Jawai (10), Jasikevicius, Wallace (4), Rabaseda i Todorovic.