Mal inici de l’Espanyol que ha aprofitat l’Osasuna per avançar-se en el marcador justament al minut 21, quan l’afició homenatjava Dani Jarque. Cejudo ha estat l’autor del gol. Els blanc-i-blaus han buscat la reacció amb un inici frenètic a la segona meitat. Longo i Verdú han topat amb el pal en dues ocasions que podien haver capgirat el destí del partit. Amb l’Espanyol llançat a l’atac, Kike Sola ha aprofitat una errada defensiva per fer el segon, que ha deixat molt tocats els locals. El tercer, obra d’Onwu,  ja ha acabat d’enfonsar l’Espanyol, que veu com l’Osasuna s’apropa a només un punt. Al final del partit, xiulada monumental de l’afició periquita.

0 – RCD Espanyol: Cristian Álvarez, Raúl R, Víctor Sánchez, Forlín (Simao, min.45), Stuani, Sergio García, J.Verdú, H. Moreno, Colotto, C. Gómez (Longo, min.56) i Víctor Álvarez.

3 -CA Osasuna: Andrés Fernández , M. Flaño, Kike Sola (Onwu, min.67), Armenteros (Torre, min.80), Sisi, Arribas, A. Cejudo (Oier, min.64), Nano, Timor, Raoul Loé i Damià.

Gols: 0-1, Cejudo (min.21); 0-2, Kike Sola (min.62), 0-3 Onwu (mon.76)