Entrada de luxe per veure el derbi català de la Lliga Asobal. Gairebé 5.000 espectadors han viscut un duel que durant la primera part ha estat molt equilibrat. Els blaugrana han manat sempre en el marcador però sense desempallegar-se dels vallesans, que han aconseguit plantar-se al descans amb un 14 a 12. A la represa, els de Xavi Pascual han desgastat físicament el Granollers, que ha començat a cedir. Un parcial de 8 a 3 ha sentenciat el partit, que ha acabat amb el 31 a 24 final. Novena victòria en nou partits disputats de Lliga.

31 – FC Barcelona Intersport: Sterbik (Saric); Noddesbo (4), Juanín (2), Tomás (1), Entrerríos (3), Sorhaindo, Sarmiento (2), Gurbindo (5), Mikel (2), Rutenka (2), Stranovsky (5), Rocas (5), Morros (-), Balaguer (-) i Castro (-).

24 – Fraikin BM Granollers: Gonzalo (Manel Pérez); Pujol (4), Blanxart (1), Capdevila (1), Arnau García (-), Adrià Pérez (3), Campos (3), Ferran Solé (4), Resina (3), Eloy Félez (-), Lazic (2), Alejandro Rodríguez (2) i Grundsten (1)