Jordi Cruyff fitxa pel Barça. La filosofia “cruyffista” aterra de nou al Camp Nou amb la incorporació de Jordi Cruyff com a membre de l’àrea de futbol del Barça. El president blaugrana, Joan Laporta, confiarà a Cruyff la responsabilitat de marcar la pauta ideològica dins l’àmbit futbolístic del club. Jordi Cruyff no serà ni el director esportiu ni el secretari tècnic de l’equip, sinó més aviat un assessor de la confiança de Laporta per tal de traçar la línia futbolística a seguir, el famós estil o ADN Barça.

El nom de Jordi Cruyff feia mesos que sonava amb força com a nou membre de la direcció esportiva del Barça. De fet, havia sonat en diverses candidatures a les eleccions blaugrana, com la del mateix Laporta o Víctor Font.

Laporta manté el vincle amb Cruyff

Joan Laporta sempre s’ha mostrat fidel als ideals futbolístics de Johan Cruyff. Ara, el president confia que el fitxatge de Jordi Cruyff sigui un encert per recuperar o mantenir el lligam amb la filosofia del seu pare. La trajectòria al món del futbol, a més a més, avala la figura de Jordi Cruyff, que actualment era l’entrenador del Shenzen FC. Cruyff ha passat per totes les àrees d’un equip de futbol, la de jugador, la de tècnic i també la de director esportiu. És aquí on té més experiència, amb estades a l’AEK Larnaca i el Maccabi Tel Aviv, on també va ser entrenador.