El Barça afronta aquest dissabte la final de la Champions davant el Wolfsburg a Eindhoven. El tècnic blaugrana Jonatan Giráldez s’ha mostrat optimista a la roda de premsa prèvia al partit. L’entrenador és positiu de cara a aconseguir la segona Champions del palmarès de l’equip femení.

Jonatan Giráldez és positiu

En aquest aspecte, Jonatan Giráldez ha dit que “tenir experiència serà clau”. De fet, les blaugrana jugaran aquest dissabte la seva tercera final en els últims quatre anys. Per l’entrenador, el fet que diverses jugadores de l’equip hagin disputat partits importants, tant a nivell de club com de seleccions, pot marcar la final.

El tècnic ha explicat que “hem tingut temps per preparar la final” i això fa que les jugadores hi arribin bé tant físicament com mentalment. Aquest fet, fa que Giráldez sigui “optimista” de cara a aconseguir l’objectiu, que no és cap altra que tornar cap a Barcelona amb la Champions.

Respecte al rival a la final, el Wolfsburg, el tècnic blaugrana ha explicat que “hem de minimitzar els seus atacs ràpids”. Té clar que serà un equip complicat i difícil de guanyar, però que si aconsegueixen que no se sentin còmodes tindran més possibilitats de guanyar-lo.