L’entrenador de l’Espanyol, Luis Garcia, després de consumar-se el descens de l’equip a Segona Divisió, ha volgut enviar un missatge contundent a jugadors i representants. El tècnic ha estat molt clar quan ha dit que, des del club, “no deixarem marxar els jugadors com a saldos”.

Luis García: “Això no serà un mercat ambulant”

Luis García ha volgut destacar el potencial que té l’Espanyol. Ha estat fer quan ha afirmat que “té múscul econòmic i financer per poder participar l’any que ve amb aquesta mateixa plantilla a Segona”. Aleshores ha estat quan ha avisat tant els jugadors com els seus entorns com representants que “això no serà un mercat ambulant, que evidentment donarem valor als nostres jugadors”.

El tècnic blanc-i-blau ha seguit argumentant que “hi ha una responsabilitat, jo també la tinc, d‘haver baixat a Segona, i ara hem d‘empènyer entre tots per tornar a la màxima categoria, que és on mereix és aquest club”. Luis García ha tornat a repetir que “això no serà cap mercat ambulant, ni cap producte de saldo. Aquí no podrà venir qualsevol amb qualsevol oferta i podrà marxar. No ho permetrem, perquè, al final, quan un signa un contracte té un compromís i els compromisos són tant per quan les coses van bé com per quan van malament”.

Compromís amb el contracte signat

El tècnic ha acabat dient que “ara han anat malament, cal assumir el compromís. Cal quedar-se per aixecar aquest club i tornar-lo a la màxima categoria”. Luis García ha assegurat que en cas que vingui alguna oferta per algun jugador “ha de ser beneficiosa per a les dues parts”. L’objectiu del club serà a partir d’ara “treballar perquè els jugadors tingui ganes de quedar-se”. La idea “és generar un projecte esportiu no només per pujar l’any que ve, que és prioritari, sinó un projecte a llarg termini, en què el jugador se senti identificat i estimat pel club”.