El Barça disputarà aquest dissabte a les 16 h al PSV Stadium la final de la Champions contra el Wolfsburg. El conjunt blaugrana arriba a la seva tercera final en quatre anys amb el gust amarg de la derrota de l’any passat contra el gran dominador de la màxima competició europea, l’Olympique de Lió, però amb la il·lusió de repetir el triomf de la final de Göteborg del 2021. L’equip de Jonathan Giráldez podrà comptar amb la doble Pilota d’Or, Alexia Putellas, que després de passar la major part de la temporada lesionada del seu genoll arriba en perfectes condicions pel partit. La jugadora de Mollet ha explicat a la roda de premsa prèvia al partit que la clau del partit serà “cometre els mínims errors i ser eficaces en les ocasions que generem”.

Alexia Putellas creu que el suport de l’afició serà clau

Alexia Putellas ha explicat que per guanyar la final han de sortir al màxim. “Nosaltres controlem donar el 100 % de cadascuna i posar-ho al servei de l’equip. Demà aquesta barreja del 100 % de totes esperem que doni fruits, això ens pot apropar al màxim a guanyar”. A més, ha explicat que disputar una final de la Champions “no té res a veure a jugar altres finals. Haver jugat ja altres finals ens dona aquest component necessari d’experiència i gestionar els moments, abans i durant el partit, que poden ser clau”.

Alexia, sobre l’afició, ha explicat que “la necessitem a prop, han respost i demà cada acció que fem ens donaran suport i s’agraeix moltíssim“. A més, ha explicat la motivació extra que tenen després de perdre la final europea de l’any passat: “Van treballar per guanyar la final de Torí, no va poder ser, però aquest és un motiu dels tants que hi ha per sortir demà per totes, lluitar per guanyar la Copa i portar-la a Barcelona”.