El tècnic del Barça, Jonatan Giráldez, ha atès els mitjans de comunicació en la jornada prèvia a la visita del Bayern de Munic al Camp Nou. Giráldez ha elogiat el conjunt bavarès, del que ha dit que és un conjunt “camaleònic” i que es pot “adaptar molt bé a diferents situacions i tenen molta qualitat”. El Barça disputarà la tercera jornada de la Champions, després de les victòries en els dos primers partits contra el Rosengard suec i el Benfica portuguès.

Jonatan Giráldez: “Veurem un partit diferent”

El tècnic blaugrana, Jonatan Giráldez, ha recordat que es van enfrontar al Bayern de Munic en la pretemporada i van encaixar una derrota per la mínima. Ha reconegut que en aquells dies van “detectar febleses col·lectives que s’han treballat”, i que efectivament “hem millorat la nostra versió en l’àmbit defensiu”. Giráldez ha afegit que l’equip es troba ara “en un moment important, pel rendiment de totes les jugadores, i veurem un partit diferent al de la pretemporada”.

La preparació psicològica per un partit d’aquestes característiques d’exigència, “és exactament la mateixa, nosaltres ens intentem focalitzar en l’aspecte esportiu, en el joc, que és una cosa que sí que depèn de nosaltres mateixes”, ha afegit l’entrenador gallec. També ha incidit en què el Barça “ha de dominar el partit, fer el seu joc i mostrar la millor versió per guanyar”.

Normalitzar les aparicions del Barça femení al Camp Nou

Jonatan Giráldez també ha celebrat poder tornar a un gran escenari com és el Camp Nou: “És una gran notícia, i és cert que està més normalitzat perquè no se’n parla tant, ja que el partit en si ja és prou atractiu. Hem d’aprofitar l’experiència de l’any passat per sortir més concentrades i que no sigui cap pressió afegida”. Per acabar, Giráldez ha animat tots els seguidors culers a assistir al Camp Nou “per viure una nit màgica, com vam fer la temporada passada contra el Reial Madrid i Wolfsburg, i volem que aquest any sigui la mateixa dinàmica, que sigui especial”.