cursa collserola 2022

Com i quan serà la Cursa Collserola 2022? La 31a edició de la Cursa de Collserola organitzada pel Centre Excursionista de Catalunya, es disputarà el diumenge 18 de desembre. La prova tindrà un recorregut de 22 quilòmetres per tot el Parc Natural de Collserola i estarà dividida en diverses categories. Les sortides de totes les curses es faran des de l’Escola Sant Gregori, menys la cursa per als nens i nenes de sis anys que ho faran des de la carretera de les Aigües.

Cursa Collserola 2022: 7 proves i 22 km

La Cursa CEC-Collserola és una de les curses de muntanya que es disputen a Barcelona que més promociona l’esport infantil. Per aquest raó, a més de la categoria absoluta, també es disputen diverses proves per edats infantils i juvenils.

La prova reina és la cursa de 22 quilòmetres amb sortida i arribada a l’Escola Sant Gregori. La 35a edició de la Cursa de Collserola començarà a les 9 del matí a la distància de la mitja marató. Els atletes participants s’enfrontaran a un recorregut de 22 quilòmetres que circula, íntegrament, pel Parc Natural de Collserola.

El calendari de curses de la ciutat
Totes les proves atlètiques que es fan a Barcelona

Cursa de Collserola per a infants

Un cop feta la sortida de la cursa absoluta serà el moment de la competició per als més petits. Les curses, anomenades dels raions i que enguany arriben a la tercera edició, inclouen les edats des dels cinc fins al 12 anys i estan incloses en el Circuit Català d’Escoles de Trail de la FEEC, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). També hi ha proves per les categories sub-14 i sub-17.

La data límit per fer les inscripcions és l’11 de desembre del 2022 o fins exhaurir les places (500 participants entre les curses).

Recorregut Cursa CEC - Collserola