Ronald Araujo

El jugador del Barça Ronald Araujo va ser convocat per la selecció de l’Uruguai per disputar el Mundial de Qatar. El central va marxar a la convocatòria en plena recuperació de la lesió que es va fer —una avulsió al tendó de l’adductor—, en un partit a finals de setembre amb la selecció uruguaiana. De fet, va haver de passar pel quiròfan i es va pronosticar que estaria tres mesos de baixa.

Ronald Araujo evoluciona bé

El Barça i l’Uruguai van acordar que Araujo continués recuperant-se de la lesió amb la selecció i aquest dimecres, un dia abans del debut dels uruguaians al Mundial contra Corea del Sud, el seleccionador Diego Alonso ha parlat de l’evolució del central blaugrana. Alonso ha afirmat: “Ronald treballa cada dia millor, la seva evolució és molt bona, i ens sentim molt contents de com ve. El seu cos dirà quan serà apte per jugar”.

Ronald Araujo agraeix al Barça que el deixi anar al Mundial de Qatar
El jugador continuarà recuperant-se de la lesió en la concentració de la selecció uruguaiana

Per tant, el seleccionador Diego Alonso no descarta que Araujo jugui algun partit de la fase de grups. El Barça hi ha reaccionat i, segons el programa Què t’hi Jugues de la Cadena SER, s’ha queixat que l’Uruguai està “forçant la reaparició del jugador”.