L’Espanyol jugarà els setzens de final de la Copa del Rei després de superar el Valladolid per 3 a 1. El protagonista del partit ha estat Jofre Carreras, autor d’un doblet a la primera meitat. Les aturades de Joan Garcia i la sentència de Javi Puado en l’afegit donen el bitllet per a una ronda més de Copa a l’equip de Luis Miguel Ramis.

Els blanc-i-blaus ja esperen rival per al sorteig del proper dimarts, 12 de desembre, en què ja es podrien enfrontar contra un conjunt de Primera Divisió.

Jofre Carreras demana una ronda més de Copa

Luis Ramis va capgirar de dalt a baix l’onze inicial, amb Cabrera i Keidi Bare com a únics que repetien titularitat. El primer nom propi de la nit va ser el del jove porter Joan Garcia, amb una aturada en dos temps a Gustavo Henrique. Els blanc-i-blaus van reaccionar abans de la mitja hora. Keita Balde va encendre la moto i Jofre Carreras va fer la resta. El futbolista del planter no perdona quan ensuma sang. Gran acció individual per fer el seu primer gol a la Copa. Quan millor estava el Valladolid va arribar el segon de l’Espanyol. Salvi va posar un caramelet a l’àrea i Jofre va certificar que volia una ronda més. És el quart gol del gironí aquesta temporada.

A l’inici de la segona, Joan Garcia va tornar a demostrar la seva vàlua amb una gran estirada. Ramis s’ho mirava desconfiat des de la banda, i el Valladolid hi va posar un punt d’emoció a 10 minuts del final. Salazar, amb la col·laboració de Ramon, situava el 2-1. La sentència blanc-i-blava va arribar amb els visitants desbocats i sense porter sota pals. Puado va finiquitar el partit amb el 3 a 1 definitiu. L’Espanyol ja és als setzens de final i es carrega de moral de cara al duel de divendres contra el Saragossa.