El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha tornat a insistir que la situació econòmica del Barça és delicada. Aquest cop ha estat davant el Senat, format pels 1.000 socis més antics del club. Laporta ha deixat ben clar que l’activació de les palanques econòmiques és vital per sanejar l’economia del club.

“El malalt podrà sortir de l’hospital”

El president ha començat el discurs davant el Senat explicant com es van trobar el club, després de guanyar les eleccions. Ha dit que “no podíem pagar les nòmines del mes de maig” i fent un símil clínic, que ha continuat durant la seva exposició, ha dit que “estàvem pràcticament morts”. A partir d’aquí, el president ha dit que han pres tot un seguit de mesures per redreçar l’economia del club i que “hem aconseguit passar el malalt a l’UCI”.

Ara Joan Laporta i la seva Junta Directiva pretenen treure el malalt de l’hospital i per aconseguir-ho ha dit que és vital l’activació de les palanques econòmiques. Per aquesta raó, el president ha demanat confiança als membres del Senat i que l’assemblea de socis compromissaris, del dijous 16 de juny, doni llum verda a aquesta activació. Si això s’aconsegueix, Laporta ha dit que “el malalt sortirà de l’UCI, passarà a planta i després podrà sortir de l’hospital per fer vida normal”.

El president ha volgut deixar clar davant el Senat que estan treballant intensament per tenir un club fort i que pugui fer front als clubs de l’estat. A més, ha assegurat que sota el seu mandat el Barça seguirà sent un club dels socis.