Diego Martínez

El nou Espanyol de Diego Martínez es troba en plena estada de pretemporada a Marbella. S’hi estarà un període de deu dies, fins el 29 de juliol. Els blanc-i-blaus abans de posar rumb a terres andaluses, van disputar el primer amistós davant el conjunt francès del Montpeller, que van guanyar per 2 gols a zero.

L’Espanyol jugarà tres amistosos a Marbella

L’Espanyol té previst disputar tres amistosos durant l’estada a Marbella. El primer contra l’UD Las Palmas que entrena García Pimienta i que ha acabat amb empat a 0. El segon serà el diumenge 24 de juliol a les 10:30 h. l’Espanyol jugarà contra un altre conjunt francès, el Lille. I just abans d’acabar l’estada de pretemporada en terres andaluses els blanc-i-blaus se les hauran el dijous 28 de juliol amb la Real Balompédica Linense a les 11 h del matí.

El dia 29 de juliol posarà fi a l’estada a Marbella i viatjarà a Anglaterra, en concret a Brighton, on té programat un nou compromís amistós contra l’equip local, el Brighton & Hove Albion, el 30 de juliol a les 16h de la tarda.

Tancarà el calendari de pretemporada al sud d’Itàlia, on jugarà el darrer amistós contra el Nàpols, el dia 6 d’agost a les 20:30h.

L’Espanyol debutarà a la lliga contra el Celta, a Balaídos el dia 13 d’agost a les 17h de la tarda.