El Barça s’ha emportat el clàssic contra el Madrid a Las Vegas per 0 a 1. Els blaugrana, més rodats que els blancs, han generat més ocasions i han dominat més, però s’han estavellat contra Courtois. El gol de la victòria de l’equip de Xavi Hernández l’ha marcat Raphinha a la primera part.

Raphinha, l’únic que supera Courtois

L’esperat debut de Robert Lewandowski amb el Barça no s’ha fet esperar, ja que el davanter ha sortit de titular. Ràpidament s’ha vist com seria el guió del partit amb els blaugrana, aquest era el seu tercer partit de pretemporada, a l‘atac i pressionant i el blancs, era el seu primer partit de preparació, tancats al darrera i esperant al contraatac. Lewandowski i Ansu Fati han tingut les primeres ocasions del Barça i Fede Valverde amb un xut que ha topat amb la fusta. Ha estat en el minut 27 quan Raphinha, que s’ha mostrat hàbil, àgil i ràpid per la banda, ha engaltat un espectacular des de fora l’àrea que ha superat Courtois, que aquest cop no ha pogut fer res. Lewandowski ha estat a punt de fer el segon, però la seva rematada ha topat amb Alaba.

El Barça topa amb Courtois

La segona part ha començat amb l’habitual reguitzell de canvis i això ha fet que els equips perdessin una certa intensitat. Qui millor s’ha adaptat a aquest nou escenari ha estat el Madrid i mitjançant Asensio ha estat a punt d’empatar. Just després d’aquesta jugada el Barça s’ha tornat a fer amb les regnes del clàssic i hauria pogut sentenciar l’amistós amb ocasions de Kessié i Dembélé, però Courtois ha salvat el Madrid d’encaixar més gols.