L’excapità de l’Espanyol, Javi López, s’ha acomiadat del club en una roda de premsa després de 13 anys de blanc-i-blau. L’andalús ha compartit la seva estima a l’entitat blanc-i-blava visiblement emocionat: “L’Espanyol m’ho ha donat tot. Ni en tres vides podré agrair-los-ho”. El defensa ha rebut una samarreta commemorativa dels seus 283 partits al club i una insígnia del club pels seus tretze anys a l’entitat.

L’Espanyol per sobre de tot

Javi López assegura que ha patit molt durant aquesta temporada en què l’Espanyol ha perdut la categoria: “Veure des de dins com anàvem cap avall per molt que féssim ha estat molt dur“. Tot i això, assegura que ha donat tot el que tenia per redreçar la situació: “He donat el millor de mi i moltes vegades he anteposat el club a la meva família”.

No permet que es dubti d’ell

Els capitans de l’equip van rebre algunes crítiques per no assistir a l’homenatge a Dani Jarque. L’exjugador de l’Espanyol assegura que aquesta absència es va produir com a mesura de prevenció per la covid-19. A més, s’ha mostrat taxant en referir-se al seu respecte a la figura de Jarque: “S’ha posat en dubte el meu compromís i això no ho permetré mai. El respecte de tots els jugadors a la figura de Dani Jarque és inqüestionable“.