El vicepresident econòmic del FC Barcelona, Eduard Romeu, ha donat tots els detalls del finançament de l’Espai Barça. De fet, fins i tot s’ha atrevit a explicar quin pot ser el preu total del projecte si tenim en compte els interessos que haurà de pagar el club. Romeu ha dit que la xifra es pot disparar fins “als 2.800 milions d’euros”.

Eduard Romeu espera poder rebaixar la xifra

Romeu ha fet els números de manera ràpida i també perquè els pugui entendre tothom. Ha explicat que “en aquests moments el servei del deute, que seria capital més interessos, els estem calculant en 94 milions anuals“. Aquesta és la xifra el Barça hauria de pagar actualment als inversors de manera anual, per tant, i segons els càlculs del vicepresident econòmic, “si això ho multipliques per 30, doncs. són 2.800 milions”. El mateix Romeu, però, ha volgut deixar clar que això “és fer el números a l’engròs”.

El vicepresident, però, ha volgut obrir una finestra a la possibilitat que la xifra no sigui tant alta. Ha assegurat que “això és una estructura mòbil. Nosaltres estem convençuts que això serem capaços de rebaixar-ho substancialment en el moment propici i aquí la qüestió és estar preparats per a aquest tema”.