El Barça ha sortit al pas després de la polèmica pels preus dels passis de temporada a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc, molt més cars que els abonaments que hi havia fins ara al Camp Nou. El vicepresident Eduard Romeu ha volgut matisar la informació que va explicar la vicepresidenta Elena Fort, assegurant que el club obre la porta a revisar els preus.

Oberts a modificar els preus

Eduard Romeu ha explicat, en roda de premsa, que el club ha buscat referències al mercat per no perdre ingressos que el club necessita. “Vam dir que això no costaria diners al socis, la Junta no ha demanat calers ni derrama als socis. No hi ha ni un sol euro d’ingrés extraordinari per concepte d’abonaments”, referint-se a la previsió d’ingressos del nou Camp Nou.

Referint-se als preus dels abonaments i els sistema de passis de Montjuïc, ha afegit que “estem en un període transitori, estem en disposició de refer aquest anàlisi, estem estudiant alternatives i opcions, però hi ha un moment que has de fer la comunicació, i el moviment és dinàmic”. Per tant, el club es mostra obert a modificar els preus o a refer la fórmula que ha presentat de cara als passis de temporada del curs que ve.

Abonaments més cars en el futur?

Sobre la possibilitat d’apujar els preus de l’abonament en un futur, Romeu s’ha mostrat ambigu: “Ja teníem el convenciment de preservar-los, tot i que evidentment ens reservem el dret a poder fer una valoració de mercat, i quan analitzem els ingressos que obté el Barça en concepte d’abonaments, estan totalment desfasats respecte als nostres rivals i competidors, és una obvietat i evidència. Tot i això, no hem considerat ni un sol euro a l’hora de fer la planificació de l’escenari pel retorn de l’operació”, és a dir, que a hores d’ara no han considerat augmentar el preu, no ho tenen previst en les xifres d’ingressos del nou Camp Nou, tot i que no descarten obrir el meló i valorar com és el mercat un cop hi hagi l’estadi nou.