El Barça de futbol sala va perdre el cinquè partit de la final a la tanda de penals i el Movistar Inter es va proclamar campió de Lliga per cinquè any consecutiu. El partit va començar molt igualat amb alternatives a les porteries per a madrilenys i culers. Però en el minut 10 després d'una atac de l'Inter la pilota va acabar els peus de Dyego, que, en la contra, es va quedar sol davant de Jesus Herrero i va fer el gol dels blaugrana. Les ocasions seguien per a tots dos conjunts amb grans intervencions dels porters. El Barça va començar a perdre jugadors per lesió. Ezquerdinha va ser el primer. Amb l'avantatge del 0 a 1 es va arribar al descans. La segona part va ser de domini clar per part del Movistar Inter, que va assetjar constantment la porteria de Sedano. En canvi, els blaugrana anaven defensant-se com podien i aguantant el 0 a 1, gràcies a un Paco Sedano que es va deixar la cara i l'ànima per defensar la porteria. Però ja no va poder aturar una cononada d'Elisandro que es va convertir en l'empat a un gol. L'Inter va gaudir d'un doble penal per Gadeia, que va acabar al travesser. Andreu Plaza seguia perdent efectius, a part d'Ezquerdinha, també van caure Leo Santana, Aicardo, Joao, però de moment el més preocupant és Mario Rivillos, que en la primera exploració que li va fer el doctor del Barça, Carles Miñarro, va detectar un possible trencament de lligaments del genoll. Amb l'empat a un gol es va anar a la pròrroga. Sergio Lozano va tenir l'opció de fer gol de doble penal, però la pilota va anar a fora. Paco Sedano seguia espectacular i el Barça també ho va intentar. Finalment, la fatídica tanda de penals. Borja va marcar per a Inter, Dyego va fer el mateix per al Barça. Pola va superar Sedano, llavors els madrilenys va fer canvi de porter i Alex González va aturar el llançament de Sergio Lozano. Gadeia va transformar el tercer penal i el Movistar Inter es va proclamar campió de la Lliga 2018-2019. Aquest va ser el darrer partit com a jugador professional de futbol sala del capità blaugrana, Paco Sedano.