L’Horta remunta el Figueres en un final d’infart gràcies al doblet de Carles Gilbert i el gol de Javi Morales. Els empordanesos s’havien avançat al minut 79 amb una diana de Carles Puig.

El renovat Horta de Nacho Castro segueix apostant pel bon joc. Els hortencs han superat el Figueres per 3 a 1 en un gran partit. Els blanc-i-negres han dominat el joc i han gaudit de les millors ocasions però sense encert. De la mà d’un gran Domi, els barcelonins han collat el Figueres que, tot i això, ha donat algun ensurt a la primera meitat amb un xut d’Álvaro al pal. Abans del descans, Ferrán Tacón també s’ha topat amb la fusta en una falta indirecta. A la represa, els de Nacho Castro han seguit a la seva però han estat els empordanesos qui s’han avançat gràcies a un gol de Carles Puig al minut 79. Lluny d’enfonsar-se, l’Horta ha estat valent i ha aconseguit empatar al minut 86 amb una diana de Carlos Gilbert. El gol ha revifat jugadors i públic, i només un minut després, Javi Morales ha capgirat el matx. Bogeria total al Feliu i Codina que encara havia de veure el millor de la nit. Amb el Figueres buscant el 2 a 2 a la desesperada, una gran jugada de Domi ha acabat a peus de Carles Gilbert que s’ha desfet del defensa amb un retall i ha definit com els àngels. Golàs i els tres punts que es queden a Horta.

Les reaccions

Nacho Castro estava molt satisfet amb la feina dels seus homes. L’entrenador hortenc creu que la victòria és justa i que el seu equip ha fet un gran partit dominant tots els aspectes del joc. D’altra banda, el bigolejador Carlos Gilbert, també s’ha mostrat exultant amb la victòria i el seu debut.