@FCBarcelona_cat

El Barça supera l’Alabès amb dos gols d’un Messi estel·lar i un de Coutinho

, i comença la Lliga com la va acabar, amb victòria.

Passen les temporades i Messi segueix igual. Fent gols i jugades impossibles. Una tasca titànica que els seus companys agraeixen en dies com avui, amb un Alabès que ha format una muralla amb poques esquerdes per on entrar.

El Pitu Abelardo ha creat un engranatge defensiu que costarà molt de superar als rivals, fins i tot, a un Barça que domina com pocs l’art del joc ràpid per descol·locar els altres equips. Encara més si els de Valverde no estan del tot fins (Suárez n’és el millor exemple). Els blaugrana no aconseguien arribar amb claredat i només Dembélé i Messi feien jugades diferents. El francès ho intenta i sempre sembla que passarà alguna cosa, però erra més del compte en les decisions finals. Amb Messi, en canvi, tens la certesa que passarà alguna cosa. L’argentí s’ha posat l’equip a l’esquena i d’ell han nascut les millors jugades.

El 10 blaugrana ja havia avisat a Pacheco amb una falta al travesser que no va ser gol per poc. Però Messi no perdona dues vegades i a la segona, xut ras i 1 a 0 al marcador. El gol 6000 dels blaugrana en Lliga. Coutinho, suplent d’inici, ha ampliat diferències amb una jugada marca de la casa. Retalls cap a dintre i pilota a la xarxa. Abans del xiulet final, Leo Messi ha arrodonit la victòria amb el definitiu 3 a 0.