L’Horta ha empatat a 1 amb el Peralada al Feliu i Codina el dia de l’estrena de Jesús Mariano Angoy com a entrenador hortenc. El punt és insuficient per a un equip que només ha sumat tres dels últims 18 punts i continua a la part baixa de la classificació del subgrup B.

L’Horta es refà del cop inicial

El Peralada ha entrat més intens que l’Horta al partit. Un conjunt hortenc amb molts canvis a la plantilla respecte de la setmana anterior. Quan només s’havien disputat 10 minuts de partit, el porter hortenc Unai ha estat clau amb una aturada per salvar el primer gol. Però, tot seguit, l’àrbitre ha assenyalat penal d’Èric Ruiz. En aquesta ocasió, tot i que ha estat a prop, Unai no ha pogut aturar el penal de Josu Prieto, que ha significat el 0 a 1. A les acaballes de la primera part, l’Horta ha trobat el premi del gol. Al minut 37, Alfi ha aprofitat una centrada d’Edipo per empatar el matx amb una rematada de cap des de la frontal.

Domini sense encert

L’Horta ha sortit més endollat a la represa i s’ha fet amb el domini de la possessió. El conjunt d’Angoy ha estat a punt de transformar aquest domini en el segon gol. Primer Genís a la sortida d’un córner i, tot seguit, Miki Puerto amb un xut que s’ha estavellat al pal. Miki Puerto no ha estat l’únic debutant al Feliu i Codina. A la segona part, tres dels fitxatges, Germán Collado, Jordi Aumatell i Carles Güell, han gaudit dels primers minuts amb la samarreta de l’Horta. Tot seguit, Èric Ruiz ha fet lluir Aroca amb una estirada per evitar el gol de la remuntada hortenca. Carles Güell també ha gaudit d’una bona oportunitat per veure porteria, però el seu xut ha marxat fora.