L’Horta ha fet un partit rodó contra el Peralada i ha guanyat els gironins per 4 a 2. Amb aquest triomf els hortencs guanyen el seu primer partit al Feliu i Codina, després de l’ensopegada en la primera jornada contra la Pobla Mafumet.

L’Horta comença molt efectiu

L’Horta ha dominat àmpliament els primers minuts. També és veritat que ha tingut la sort de cara. A la primera arribada els de Nacho Castro han marcat. Centrada d’Adri Recort i rematada d’Eric per fer l’1 a 0 en el primer minut. L’enfrontament encara s’ha posat millor per als barcelonins, quan en el minut 7 Ferran Tacón, que ha fitxat pels blanc-i-negres encara no fa una setmana, ha marcat el 0 a 2. Adri Recort ha tornat a ser l’assistent. I en el minut 9 una errada de Yamandú ha estat a punt de costar-li cara a l’Horta, però Pime no ha encertat entre els tres pals. Després d’aquests primers minuts elèctrics el partit s’ha calmat. L’Horta ha continuat tenint el control i ha creat ocasions, però li ha faltat efectivitat. En el minut 27, però, la recuperada. Sergio Castillo ha aprofitat una córner per fer el 3 a 0, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

Segona part de control

La segona part també ha començat divertida. El Peralada, conscient que si volia endur-se alguna cosa del Feliu i Codina havia de fer un pas endavant, en el minut 53 ha retallat diferències. Marc Medina ha fet el 3 a 1. L’Horta, però, no ha volgut cap tipus de sorpresa i ràpidament ha tornat a posar distància al marcador. Adri Recort, un dels jugadors del partit amb dues assistències i un gol, ha fet el 4 a 1 al 57. A partir d’aquí, els hortencs han dominat a plaer i han tingut diveses ocasions per ampliar el marcador, com un xut al pal de Vives o les rematades de Marc Rio i Adri Recort. Qui ha acabat marcant ha estat el Peralada. Marc Medina ha fet el segon del seu compte particular i el 4 a 2 defintiu del partit al minut 80. Abans del xiulet final, però, Yamandú ha hagut de fer una bona intervenció per evitar el tercer dels gironins i els nervis a la graderia del Feliu i Codina.

L’Horta, que l’any passat no va perdre cap partit al Feliu i Codina, aquesta temporada va començar amb una derrota contra la Pobla de Mafumet davant la seva afició. Els de Nacho Castro es van refer amb una victòria al camp de l’Igualada.