Pep Guardiola ha parlat sobre el Barça i també sobre el seu futur. El tècnic del Manchester City ha valorat positivament que Ronald Koeman segueixi sent l’entrenador blaugrana el proper curs. Per Guardiola: “És una bona notícia que Koeman continui al Barça. En molts moments ha fet el millor futbol d’Espanya i les segones temporades acostumen a ser millors. Koeman és l’entrenador ideal i Laporta està convençut. Ronald es mereix un any més, amb gent a l’estadi”.

Els fitxatges d’Agüero i d’Èric Garcia

L’extècnic del Barça també ha valorat els fitxatges del FC Barcelona del Kun Agüero i d’Èric Garcia, que fins aquesta temporada havien estat sota les seves ordres al City. Guardiola ha explicat que “són dos grans fitxatges, encerts totals” i creu que Èric serà un dels futbolistes que pot marcar una època.

Continuarà al City

El tècnic del Manchester City també ha parlat del seu futur. Ha respost a les preguntes sobre un possible interés per tornar a entrenar el Barça. Guardiola ha estat clar i no ha deixat lloc a dubtes. El de Santpedor ha dit que “tinc dos anys de contracte amb el City, estic feliç i seguirà sent així”