sants

El Sants visita aquest dissabte a les 16.30 h el camp de la Fundació Esportiva Grama. Els santsencs buscaran sumar els primers punts a la Lliga, després d’encadenar dues derrotes en els dues primeres jornades de Lliga, contra el Peralada i el Sant Andreu, i que el partit de la tercera quedés ajornat a causa d’un positiu de coronavirus en l’equip santsenc.

El Sants espera que l’aturada no l’afecti

Els de Tito Lossio esperen esgarrapar alguna cosa positiva de la seva visita a Santa Coloma de Gramanet. Els santsencs van fer dos bons partits en les jornades inaugurals de la competició, però no van poder sumar i això els condemna a ocupar l’antepenúltima posició a la classificació. Els verd-i-blancs volen concretar en gols el bon tracte de la pilota i, a més, hauran de millorar també defensivament, ja que en dos partits han encaixat tres gols. Haurem de veure com pot afectar a l’equip l’aturada forçosa que han hagut de fer a causa d’un positiu de coronavirus en la plantilla, que va obligar a ajornar el partit que havien de jugar contra el Girona B en la tercera jornada.

La Grama vol aprofitar la inèrcia de la victòria

La Grama, com el Sants, també ha jugat només dos partits. En el cas dels colomencs van ajornar l’enfrontament de la primera jornada contra el Cerdanyola a causa d’un positiu de coronavirus. Després van perdre a casa contra el Figueres i van guanyar al camp del Vilassar. La Grama vol aprofitar l’empenta de l’última victòria per seguir sumant i si pot ser un altre triomf, doncs millor que millor. La idea dels colomencs és fer-se forts a casa, tot i que en aquesta ocasió no tindrà el suport de la seva afició, ja que el partit es jugarà a porta tancada.