El Barça de bàsquet tanca el 2015 amb un victòria important i de prestigi contra el Madrid. La sortida dels de Xavi Pascual va fer que se situessin amb un 9 a 17 a favor dos minuts abans d'acabar el primer quart. Els blancs van reaccionar, i a còpia de triples van aconseguir capgirar el marcador, 23 a 22, l'únic moment en tot el partit que els de Pablo Laso van anar per davant. Un triple de Pau Ribas va deixar el 23 a 25 al final del primer quart. El segon quart va ser una persecució constant del Madrid per reduir la diferència però sense donar fruit. Un triple final de Juan Carlos Navarro va deixar el 44 a 50 al descans. El tercer quart va servir perquè els de Xavi Pascual obrissin una gran escletxa en el marcador, amb una bona defensa i l'encert a cistella. En el darrer quart la diferència va arribar als 19 punts, el partit estava gairebé sentenciat i tot i que el Madrid va intentar reaccionar, no va aconseguir l'objectiu i el Barça es va imposar finalment per 84 a 91.