L’entrenador del Barça d’handbol ha tancat una etapa de 12 anys i mig al capdavant del primer equip. Aquest dissabte, 29 de maig del 2021, ‘Pasqui’ ha viscut la 34a victòria al Palau davant el Cangas, un Barça imbatut a la lliga Asobal aquesta temporada, però pel tècnic no ha estat un partit més: ha dirigit el darrer partit a casa. El tècnic deixarà el club després de la Copa Asobal i de la Final Four de la Champions a Colònia.

L’equip d’handbol blaugrana ha rebut el trofeu de campió de la lliga Asobal, la 28a de la secció, i ha viscut una jornada molt especial. Es tanca una etapa amb l’adeu del cos tècnic i de sis jugadors del primer equip: Raúl Entrerríos, Cédric Sorhaindo, Jure Dolenec, Kevin Möller, Aron Pálmarsson i Álex Pascual.

Gràcies per poder complir el somni de dirigir aquest equip
Xavi Pascual, entrenador FC Barcelona
@FCBhandbol

Xavi Pascual tanca una etapa llarga com a entrenador, però la vinculació amb el Barça ve de més lluny, ja que va ser jugador i també formador de la secció. El tècnic marxa havent aconseguit un total de 59 títols, de moment, a falta de disputar la Copa Asobal i la Final Four, i sempre ha mantingut la exigència i el nivell del conjunt blaugrana entre els millors d’Europa.

Fernando Barbeito, el segon entrenador de l’handbol blaugrana, tampoc seguirà a la secció, que ja ha confirmat la contractació d’un nou cos tècnic encapçalat per Carlos Ortega.

David Barrufet, s’acaba una vinculació de 37 anys a Can Barça

@FCBhandbol

David Barrufet també acaba etapa a la secció d’handbol i s’acomiada de la que ha estat la seva segona casa. 37 anys vinculat al Barça, primer de jugador, després treballant als serveis jurídics i finalment desenvolupant la tasca de director esportiu de l’handbol blaugrana. Xavi Pascual l’ha definit com “un germà” per a ell. Xavi O’Callaghan serà el nou mànager del Barça d’handbol.

També tanquen etapa sis jugadors del primer equip d’handbol

@FCBhandbol

En aquest dia de comiats, també tanquen etapa blaugrana sis jugadors del primer equip. Cédric Sorhaindo i Raúl Entrerríos diran adeu a 11 temporades de blaugrana. Entrerríos es retirarà de la pràctica de l’handbol després dels Jocs Olímpics de Tòquio i Sorhaindo seguirà jugant al Dínamo de Bucarest. Com ells, també marxen els jugadors Jure Dolenec, Arón Palmarsson, Kevin Möller i Álex Pascual.