Canviar la gespa del Nou Sardenya per la piscina de Can Toda. Aquesta ha estat la curiosa iniciativa que els tècnics del CE Europa i el CN Catalunya han tingut amb les jugadores dels seus primers equips. L’octubre passat, les waterpolistes van fer un entrenament de futbol i ara els papers s’han canviat.

Europa i Catalunya es troben a l’aigua

Les jugadores de l’Europa han arribat a la piscina del Catalunya amb la incertesa de saber com els aniria. La capitana escapulada, Andrea Porta, ha assegurat que “és un entrenament diferent. Estem il·lusionades i amb ganes que ens ensenyin coses les jugadores del Cata.”

Per Joan Bacardit, entrenador de l’Europa, aquesta sessió “de ben segur que la patirem molt més nosaltres que no pas elles quan van venir a entrenar al nostre camp”. El 25 d’octubre va ser la primera trobada entre els dos equips. En aquella ocasió les jugadores de waterpolo van fer un entrenament de futbol al Nou Sardenya.

Diversió, cansament i algun truc

Un cop a l’aigua s’han vist les diferències entre els dos equips. I les sospites de Joan Bacardit s’han fet realitat. Això sí, des del costat de les waterpolistes les opinions han estat força positiva. L’entrenador del Catalunya, Gabor Egedi, ha afirmat que “m’he fixat en un parell o tres de jugadores per poder-les incorporar a l’equip”, mentre que la jugadora Berta Pascual considerava que “les he vist molt bé. M’esperava una cosa pitjor i crec que el nivell estava bastant alt”. Això sí, algunes jugadores escapulades han necessitat de l’ajut d’un flotador de xurro per poder flotar amb condicions i poder fer llançaments a porteria.

Això sí, totes han coincidit en el fet que s’ho han passat d’allò més bé.