Frenkie de Jong
Foto: FC Barcelona

Males notícies per al Barça i també per a Frenkie de Jong. L’holandès es perdrà el que queda de temporada amb el Barça, després de la lesió al turmell que es va fer al Santiago Bernabéu davant el Madrid. Les proves mèdiques que se li han fet aquest dilluns al matí confirmen que té un esquinç de grau 2 al turmell dret.

Frenkie torna a lesionar-se al turmell dret

El temps de baixa d’aquesta lesió és d’aproximadament unes cinc setmanes, que és el temps que queda, aproximadament, per acabar la temporada. De Jong, però, si tot va bé, sí que podrà ser amb la seva selecció a l’Eurocopa d’aquest estiu.

Aquesta temporada el turmell dret ha estat un autèntic mal de cap per a Frenkie de Jong. És la tercera lesió que hi té. La primera va ser a la tardor, la segona al mes de març i ara, quan havia tornat als terrenys de joc, es torna a lesionar. De Jong es va fer la lesió amb una jugada amb Fede Valverde. L’holandès amb evidents signes de dolor va abandonar el camp amb camilla. Després de les proves mèdiques, ara ja sabem, gairebé segur, que els últims minuts de Frenkie de Jong amb el Barça aquesta temporada van ser al Santiago Bernabéu.