El Barça s’ha classificat per als quarts de final de la UEFA Women’s Champions League després de superar el Fortuna Hjorring per 0 a 5. L’equip de Lluís Cortés s’ha tornat a imposar a les daneses, tal com ho va fer en el partit d’anada.

Un gol a la primera part

L’equip de Lluís Cortés ha iniciat el partit amb el domini de la pilota. Al minut 8, Mariona Caldeteny ha tingut una bona ocasió que ha neutralitzat la portera del conjunt danès. Les blaugrana han continuat buscant el primer gol. Caroline Graham i Aitana Bonmatí han tingut un parell d’ocasions. I, finalment, ha estat la de Sant Pere de Ribes qui ha trobat porteria. Al minut 36, la migcampista blaugrana ha aprofitat una centrada d’Ana-Maria Crnogorčević per fer el 0 a 1.

El Hjorring s’enfonsa després del descans

A la segona part, el Barça ha sentenciat. Quan només s’havien disputat tres minuts de la represa, Aitana Bonmatí ha aprofitat una errada defensiva per fer el 0 a 2. 10 minuts més tard, Mariona Caldenteny ha fet, de penal, el 0 a 3.

L’equip català ha continuat posant setge a la porteria del conjunt danès. I l’assetjament ha tingut premi. Oshoala, que havia entrat a la segona part, s’ha plantat sola davant la portera Line Johansen i l’ha superada fent el 0 a 4, en el minut 78.

La golejada davant el Hjorring l’ha tancada Marta Torrejón, al minut 85, després de rematar una pilota morta dins l’àrea i fer el 0 a 5.