El Barça podria anunciar en les pròximes hores l’alta mèdica de Ferrao. Després de tres mesos lluny de les pistes per unes molèsties al tendó d’Aquil·les, el pivot blaugrana ja fa uns deu dies que fa els entrenaments amb els jugadors que no han marxat amb les seves seleccions per l’aturada FIFA. Si reapareix aquest dissabte, el jugador brasiler reduiria d’aquesta manera els terminis, ja que inicialment estava previst que la seva baixa durés entre uns quatre mesos.

Un retorn molt esperat al Barça de futbol sala

L’1 de desembre del 2022, el Barça de futbol sala va anunciar les baixes de diversos jugadors com Pito, Antonio i Ferrao. Els dos primers tenien un període de lesió d’unes tres setmanes, mentre que el de Chapecó podria arribar als quatre mesos de baixa.

El pivot blaugrana arrossegava des de feia temps unes molèsties al tendó d’Aquil·les del turmell dret i va decidir sotmetre’s a un tractament específic que l’obligava a parar entre tres i quatre mesos per poder fer la recuperació.

Ferrao, que havia jugat la Ronda Elit de la Champions molt minvat, s’havia estat reservant des de l’inici de la temporada. Finalment, el desembre passat es va decidir que iniciés el tractament de recuperació.

El jugador ha fet aquest tractament entre Barcelona i el Brasil i tot indica que ja està a punt per tornar als terrenys de joc i que Jesús Velasco pugui comptar amb ell. De fet, tot indica que ja podria jugar alguns minuts aquest dissabte, 11 de març, en el partit que els blaugrana disputaran contra el Noia Portus Apostoli de la Corunya en la 22a jornada de la Lliga Nacional de futbol sala.

La baixa de Ferrao ha fet que el Barça es quedés sense el seu pivot referent a la Supercopa d’Espanya, la Copa d’Espanya, 11 partits de Lliga i dues eliminatòries de la Copa del Rei.