ferran torres wild
Foto: The Wild Project

Ferran Torres ha repassat l’actualitat del Barça i la seva trajectòria en una extensa entrevista a The Wild Project, un dels canals més vistos de YouTube. L’atacant blaugrana ha conversat tranquil·lament amb Jordi Wild, i un dels millors fragments de l’entrevista ha estat quan Ferran Torres ha explicat com és Xavi Hernández com a entrenador i com gestiona la plantilla del Barça. “Li agrada esprémer el jugador de portes endins. És necessari per treure la millor versió del futbolista, ho necessites. Segueix molt la filosofia Pep Guardiola, de Luis Enrique i de l’escola Barça. És un entrenador perfecte per al Barça. Potser no té gaire experiència, però té moltíssimes ganes de millorar“.

Ferran Torres, sobre el joc del Barça: “No estem al nostre millor nivell”

Ferran Torres també ha fet autocrítica sobre el moment de joc del Barça en els darrers mesos: “Ens ha d’esbroncar perquè no estem jugant al nostre nivell, al nostre millor nivell, independentment que nosaltres sempre vulguem jugar el millor possible. La temporada és molt llarga, això és una carrera de fons i no un esprint”, ha explicat Ferran Torres.

Ferran Torres es desfà en elogis cap a Pep Guardiola

Ferran Torres també s’ha desfet en elogis cap a Pep Guardiola, amb qui va compartir temporades al Manchester City. Les paraules del davanter valencià ratifiquen el que moltes altres veus autoritzades del futbol han dit en infinites ocasions. Pep Guardiola és el millor entrenador i un autèntic obsessiu del futbol. “De les 24 hores que té el dia, en 27 està mirant futbol i millorant. El que més m’ha impressionat és que en les xerrades abans dels partits et diu el que passarà a la gespa: ‘Tu posa’t aquí, que el teu company estarà allà, i llavors la hi donaràs [la pilota] a ell i tindrà dos segons per tornar-la a donar…’ I després passava! El pitjor és que passava!”.