Federació Catalana Esports Hivern

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern té nova imatge. Sota aquest nom, ESPORTSHIVERN, la federació vol unir tots aquells esportistes, clubs i entitats que practiquen totes aquestes disciplines, donar-los protagonisme i acompanyar-los en aquest compromís i sentiment de pertinença a la federació.

Una nova imatge sense distincions de cap mena

Aquesta imatge vol ser el paraigua de totes les persones que pertanyen i practiquen els esports d’hivern. No hi ha distinció d’edats, gèneres, ni de territoris, el més important són els mateixos esportistes, les persones i la seva passió per tots els esports que conformen la Federació Catalana d’Esports d’Hivern.

A més, es vol donar un impuls des d’un bon inici amb aquesta imatge nova. A partir d’aquesta temporada 2022-2023,
tots els esportistes dels equips de tecnificació lluiran la imatge ESPORTSHIVERN a la seva indumentària com a equip català.

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern també estrenarà logotip

La imatge corporativa de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern també canvia. Es tracta d’un nou logotip, que es modernitza i se simplifica, però sense perdre l’essència de l’estació de l’any en què es practiquen aquests esports.

En aquest logotip nou es manté tant la volva de neu, característica indiscutible de l’hivern, com les quatre barres catalanes.

El logotip nou de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern