Nova exhibició del Barça a la Lliga. Les blaugrana han golejat l’Athletic Club per 8 a 0 la nit que han celebrat amb els seguidors del Barça, la Champions aconseguida davant el Chelsea.

Abans de començar el partit, les blaugrana han rebut de mans del president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, el títol de campiones de Lliga. Un guardó que han guanyat, de manera matemàtica, quan encara queden set jornades per acabar el campionat.

L’Athletic només fa que rebre gols

El Barça, tot i les celebracions, ha sortit molt concentrat i no ha donat cap opció a l’Athletic. Al minut 3, una centrada de Marta Torrejón, que ja ha jugat 301 partits amb el Barça, l’ha rematada de cap al travesser Lieke Martens i el rebot l’ha aprofitat Jenni Hermoso per fer l’1 a 0.

Marta Torrejon supera els 300 partits amb el Barça
@FCBarcelona_cat

L’inici de l’equip de Lluis Cortés ha estat fulgurant. Després del gol han arribat més ocasions de gol. Mariona Caldentey i Vicky Losada n’han tingut un parell de molt clares abans dels deu minuts.

I al minut 12 qui no ha perdonat ha estat Lieke Martens. L’holandesa ha agafat una pilota al lateral, ha arribat a la frontal i des d’allà ha fet el 2 a 0. Poc ha trigat la davantera blaugrana en tornar a marcar. 12 minuts més tard, Martens ha fet el 3 a 0 després de rematar una bona assistència de Marta Torrejón.

Títol campiones lliga davant Athletic Club

Les blaugrana dominaven i estaven gaudint. I de nou, una centrada de Marta Torrejón des de la banda ha arribat al cap de Jennifer Hermoso i la madrilenya no ha perdonat, 4 a 0.

La golejada de la primera part a l’Athletic Club l’ha tancada Bruna Vilamala amb el 5 a 0. La de Borgonyà ha rematat amb habilitat i oportunisme una centrada d’Hermoso.

Un segon temps amb tres gols més

Amb el 5 a 0 el partit estava més que sentenciat. I algú podia pensar que el descans calmaria la fam de gols de les blaugrana. Tot el contrari. Només s’han disputat sis minuts de la segona part i Hermoso ha fet el 6 a 0 i el seu tercer gol del partit. També n’ha marcat el seu segon gol, Bruna Vilamala. La catalana ha aprofitat una assistència d’Hermoso per marcar el 7 a 0. La golejada l’ha tancada Ana-Maria Crnogorčević, al minut 85.

Bruna Vilamala, golejador del Barça - Athletic Club

La festa de la Champions blaugrana

Un cop ha acabat el partit entre el Barça i l’Athletic Club ha arribat el moment de celebrar la Champions. Ha estat amb una festa de poc més de mitja hora i en la que han destacat les dues copes aconseguides, fins al moment, els parlaments de Lluis Cortés i de la capitana Vicky Losada i els focs d’artifici.

Aquesta ha estat la festa de les “camp1ones” de la UEFA Women’s Champions League i de la Lliga