Poc futbol però molt gols. Ahir barça i una selecció mundial van disputar el partit amistós contra la sida en un camp nou que va oferir una pobre entrada. Tan un equip com l'altre van anar a mig gas i els blaugrana obrien el marcador amb un gol de Iniesta en el 14. La selecció de les estrelles entrenada per Johan Cruyff empatava 4 minuts després amb un gol de Nakata. el proper gol arribaria a peus de Deco amb un gran xut. Ell i Ronaldinho van ser els qui van donar més espectacle. L'argenti Messi, que va substituir a Giuly amb molèsties va marcar el tercer. a la segona part Rijkaard i Cruyff van canviar els seus homes però la intensitat, si n'hi havia alguna va decréixer. McCarthy escurçava distàncies i no seria fins als últims minuts de partit que el marcador es tornaria a moure amb un gran gol de Belletti jugant ben be de davanter sempre i el 4 a 3 definitiu obra de Petrov. JOHAN CRUYFF, entrenador selecció mundial "Me entristece un poco la contestación del público porqué en el fondo para un caso así hay poca gente"