El Barça ja és a la final de la Lliga de futbol sala després d’haver superat el Valdepeñas per 6 a 4 en el partit de tornada. Els de Jesús Velasco ja havien guanyat per 0 a 1 a Ciudad Real. Els blaugrana disputaran la novena final de les últimes 12 temporades.

Partit molt igualat

Tot i començar amb l’avantatge que els proporcionava el gol al partit d’anada, el Barça ha sortit a guanyar des del primer moment i ha buscat un altre gol per ampliar distàncies. Als cinc minuts de l’inici del partit, Ferrao ha fet pujar el primer gol al marcador amb un xut creuat. El Valdepeñas ha aconseguit empatar al cap de pocs minuts amb el gol d’Ivi, però ni un minut més tard el Barça s’ha tornat a avançar amb el gol de Pito (2-1). Quan quedaven set minuts per arribar al descans, el Valdepeñas ha tornat a empatar el partit amb un xut de Lazarevic que ha acabat tocant Humberto per fer el 2 a 2.

El moment del Valdepeñas

La segona part ha començat de la millor manera per al conjunt blaugrana. El capità, Sergio Lozano, ha marcat el 3 a 2. Minuts després, però, Ivi ha fet el seu segon gol i el tercer per al Valdepeñas. Amb l’empat i després d’una expulsió molt discutible d’Ortiz, els manxecs s’han fet forts. Adolfo ha aconseguit evitar un xut molt perillós dins de l’àrea, però la jugada següent ha acabat amb el gol de Bateria que capgirava el marcador per posar-lo 3 a 4.

Reacció blaugrana

El suport de l’afició ha fet que l’equip no es rendís i, quan faltaven vuit minuts per al final, l’àrbitre ha xiulat un penal a favor del Barça que Ferrao ha transformat de forma magistral quan ha ajustat el xut a l’escaire. Tot seguit, Dyego ha marcat el cinquè gol dels blaugranes. Ja amb la desesperació dels visitants i quan jugaven amb porter jugador, els de Jesús Velasco han sentenciat. Quan només quedaven 30 segons per al final del partit, Ferrao ha marcat el sisè gol, que ha completat el seu hat-trick particular.