Derrota del CE Europa contra el València Mestalla
@Academia_VCF

L’Europa ha perdut contra el València Mestalla per 2 a 1 en un mal partit dels escapulats, que ha deixat males sensacions més enllà del resultat, en la cinquena jornada del grup 3 de la Segona RFEF.

Poc futbol a la primera meitat

L’Europa ha sortit a buscar el partit a l’inici. En només dos minuts, els escapulats han llançat tres córners, tota una declaració d’intencions. Però el partit ha agafat un ritme feixuc i no s’ha vist gaire futbol ofensiu en tota la primera meitat. A la mitja hora, l’oportunitat l’ha tinguda Madrigal per al València, però Flere ho ha impedit en sortir de forma molt encertada. S’hi ha tornat l’Europa, i Abril ha hagut d’intervenir sobre la línia per impedir el gol en un córner. Gairebé funciona l’estratègia, però al descans s’hi ha anat amb un empat a 0 i poca emoció.

Segona part per oblidar

Aday ha mogut la banqueta, ha canviat Gilbert i Urbina al descans i ha fet entrar Àlex Pla i Cano. Els canvis no han sorgit efecte i només començar Alemañ ha provocat un penal, que ell mateix ha transformat. Cinc minuts més tard, Madrigal ha fet el segon, sense perdonar, aprofitant un rebot dins l’àrea. 2 a 0 en un camp difícil i amb tota la segona part per jugar.

Els homes d’Aday no han reaccionat prou i Neeskens ha salvat el tercer sota pals. Campeny ha fet el mateix i ha tret aigua de la barca. Tot i les males sensacions, Pime ha aconseguit retallar distàncies a cinc minuts del final i ha posat la por al cos del València, tot i que el partit ha mort amb el 2 a 1.

No ha estat el dia de l’Europa, que ha merescut perdre a València. Els escapulats es queden amb set punts, a mitja taula i a dos punts del Sant Andreu, l’equip que marca el tall de la promoció.