L’Europa ha perdut al camp de l’Olot per la mínima, 1 a 0, i ha quedat eliminat de la Copa Catalunya. Els graciencs han plantat cara a un equip de superior categoria, però els hi ha faltat el gol per com a mínim empatar i intentar seguir endavant a la competició.

L’Europa surt més endollat

En els primers minuts els escapulats s’ha apropat més a la porteria rival. Adri Gené ha disposat d’un bon parell de bones ocasions, sobretot la segona, però no ha estat encertat en la definició final. El partit ha anat avançant i l’Olot s’ha estirat i ha generat perill. Busquets i Callís han estat els que més s’han apropat al gol.

Forgas fa el gol de la victòria olotina

Els olotins, que juguen en una categoria superior a l’Europa, la Segona Federació, han sortit dels vestidors disposats a sentenciar l’eliminatòria. Forgas ha disposat d’una primera ocasió i ha estat en la segona quan ha fet l’1 a 0, que al final seria el resultat definitiu. Els barcelonins no s’han rendit i han buscat l’empat fins al final. Killian ha tingut el gol a les seves botes en un parell d’ocasions, però ha errat i el marcador ja no s’ha mogut.