Celta Espanyol

L’Espanyol, en el seu debut a la Lliga, ha empatat a dos al camp del Celta. Després d’una primera part acceptable, un gol de Iago Aspas en el temps de descompte d’aquests primers 45 minuts ha capgirat la dinàmica del partit. En la segona part, els locals han estat millors i Gonzalo Paciencia ha fet el segon. Edu Expósito ha retallat diferències i ja en temps de descompte Joselu, de penal, ha marcat el 2 a 2 definitiu.

Diego Martínez ha donat l’alternativa a diversos fitxatges d’aquest estiu d’inici. Lecomte, Brian Oliván, Vinicius Souza i Joselu han sortit a l’11 titular. A la segona part també ha debutat Edu Expósito.

L’Espanyol domina, Iago Aspas marca

El conjunt de Diego Martínez ha sortit pressionant i ha dominat els primers minuts. De fet, en el minut vuit Sergi Darder ha tingut una oportunitat clara quan ha enviat la pilota al pal. Han anat passant els minuts i el partit s’ha igualat. La lluita i la intensitat al mig del camp han fet que als equips els costés arribar a l’àrea contrària. Els blanc-i-blaus, amb una pressió ben alta, com vol el tècnic, han complicat molt que els gallecs poguessin generar joc. De fet, els de Diego Martínez han controlat el ritme del partit, això sí, sense tornar a generar perill. I en temps de descompte de la primera part i en la primera aproximació del Celta, Iago Aspas ha creuat la pilota per fer pujar l’1 a 0 al marcador.

Joselu, de penal, dona un punt a l’Espanyol en temps de descompte

El gol ha donat ales als gallecs, que han sortit millor a la segona part, i Renato Tapia ha obligat Lecomte a intervenir. El Celta, més junt, ha tingut més pilota i una centrada de Javi Galán l’ha rematat amb el cap Gonzalo Paciencia i ha marcat el 2 a 0. Els de Diego Martínez han pogut enfonsar-se, però la filosofia del nou tècnic no els ho permet. En el minut 71 Edu Expósito, que feia uns minuts que havia entrat al camp, ha retallat diferències i ha fet el 2 a 1. Només uns minuts després el migcampista ho ha tornat a intentar amb un xut des del mig del camp, que ha sortit per poc per sobre el travesser. Ja en temps de descompte i després de consultar el VAR, l’àrbitre ha assenyalat penal de Mingueza sobre Joselu. El davanter s’ha encarregat de transformar-lo i col·locar el 2 a 2 en el marcador.